Фасування – це зіставлення упаковки інгредієнта, в якій він поставляється, з його одиницею виміру. Фасування призначене для зручнішого приходу на склад інгредієнтів, що поставляються в упаковках.

Що це таке фасування?

Фасування – це поділ великої партії продукції на окремі порції продукту фіксованої ваги. Тип упаковки та розмір порції вибирають таким чином, щоб забезпечити задоволення потреб споживача, максимальну економічність та зручність при транспортуванні.

Що таке фасування та упаковка?

Фасування – це розподіл готової продукції на фіксовані порції. Фасування продуктів розраховується з урахуванням транспортування, економічності та зручності споживачів. Упаковка має бути виготовлена ​​з безпечних матеріалів, привабливо виглядати, мати невелику вагу та бути міцною.