За результатами дослідження виявилось, що додавання молока в каву не вплинуло на вміст поліфенолів в організмі. Отже, додавання молока в каву жодним чином не зменшило корисність цього напою.30 Грудня. 2016р.

Що корисніше за каву з молоком чи без молока?

Ви не знаєте, яка кава корисніша – з молоком чи без? Звичайно ж, з молоком. У молоці міститься багато білків, які організм людини самостійно виробляти не може. Важливо, щоб ці білки надходили в організм регулярно, тому систематичне вживання кави з молоком дуже корисне.

Чому каву краще пити без молока?

Додавання до кави молока перешкоджає розвитку злоякісних новоутворень, а також вимиваю з організму кальцію. Споживання натуральної кави значно знижує ризик деяких видів раку, захворювань печінки, хвороби Альцгеймера та хвороби Паркінсона..