Якщо ваш борщ таки вийшов помаранчевим чи коричневим, то спробуйте додати до нього бурякового соку або додатково проварити суп із невеликим шматочком буряка. Є багато різних варіантів приготування буряка для борщу – запекти його, обсмажити, натерти і залити окропом … 3 бер. 2022р.

Чому у мене виходить помаранчевий борщ?

Борщ виходить помаранчевим через неправильне поводження з буряком. Можливі дві основні причини – або ви занадто довго варите овоч, або вибираєте його неправильний сорт. Під час довгого варіння буряк втрачає свою природну пігментацію, тобто дає світліший сік.

Як виправити колір борщу?

в борщ, покладіть туди буряки цілком. Якщо вона велика, розріжте навпіл чи четвертинки. Дістаньте буряк через 15-20 хв. Майже наприкінці приготування борщу натріть буряк, збризкати його лимонною кислотою або оцтом і покладіть в каструлю з борщем.