Для заварювання в чайнику об'ємом 150-200 мл потрібно близько 2-3 г пуеру. Якщо потрібен міцніший напій, кладуть 5-7 грам. Фортеця залежить від ваших смакових уподобань. Заливають чайний листок водою 100°C, настоюють близько 1-2 хвилин..

Як правильно заварювати пуер, щоб був ефект?

У гайвані пуер Заварювати потрібно водою 90-95 градусів. Наполягти 3-4 хвилини. Якщо ви запросили гостей, перелийте напій у чайник, а потім розлийте по піалах. Тоді пуер ефект отримає однаковий ступінь фортеці.

Як правильно заварювати чай для чайної церемонії?

Давши чайному листю настоятися, заварку виливають через ситечко в чахай, а потім розливається по піалах. Після цього приступають до випити напою – спочатку вдихається чайний аромат, потім напій неспішно п'ють маленькими ковтками. Після чайної церемонії весь посуд ретельно миється і сушиться.