У цьому напрямі одне з останніх досліджень іспанських учених виявило важливий аспект: кави краще пити З ЦУКРОМ. Це сприяє поліпшенню роботи мозку людини, оскільки поєднання кофеїну і глюкози активує його відділи, відповідальні за пам'ять, концентрацію і внимание.25 авг. 2011р.

Чому не можна пити каву без цукру?

Так ось під впливом кофеїну активність головного мозку починає збільшуватися. Отже, чим більше мозок працює, тим більше йому потрібно «палива», тобто вуглеводи. Тому якщо пити не солодку каву, то мозок дуже швидко втомлюється і не в змозі виконати навіть найпростішу та звичайнішу роботу.

Чим корисна кава з цукром?

Чим кава з цукром може бути корисною? Данські вчені довели, що комбінація кофеїну та цукру зменшує апетит та стимулює обмін речовин. Крім того, кава у чистому вигляді стимулює роботу головного мозку. Більшість не є початок свого робочого дня без чашки цього напою.