Скільки часу смажити стейк на сковороді?

Кладемо стейк на розпечену сковорідку (гриль, мангал, барбекю). Обсмажуємо з кожного боку по 3 хвилини. Потім злегка зменшуємо вогонь і досмажуємо перевертаючи на 180 градусів 2-3 хвилини для отримання гарного малюнка. стейк з вогню та даємо йому відпочити протягом 5 хвилин.

Скільки часу смажити стейк зі свинини?

6 хвилин Смажити слід приблизно 5-6 хвилин, інакше стейк зі свинини вийде сухим. Число перевертань м'яса залежить від бажаного результату. Якщо потрібно приготувати м'ясо з рум'яною скоринкою, що хрумтить, то перевернути його потрібно всього один раз, зрозуміло, ретельно контролюючи процес обсмажування, щоб не перетримати.