Намагайтеся зберігати ласощі в прохолодному, сухому місці, далеко від надмірної спеки або вологості. Ідеальна температура для зберігання шоколаду складає 18-20 градусів.. Як відомо більшості з нас, жар розплавить шоколад, тоді як сильні морози можуть змінити смак та текстуру солодощі.21 лип. 2020 р.

Скільки часу можна зберігати шоколадні цукерки?

12 місяців Зберігання шоколадних цукерок За правильних умов утримання навіть найкапризніші вироби можуть зберігатися від 4 до 12 місяців. Зберегти тонкий оригінальний смак та аромат. Найсуворіше табу, яке ніколи не можна порушувати – заборона на зберігання в холодильнику та за високої вологості.

Як зберігати шоколадні цукерки?

Шоколад поглинає запахи інших продуктів, тому важливо зберігати його в герметичній упаковці далеко від продуктів із сильним ароматом. Найчастіше для упаковки шоколадних цукерок використовують фольгу: вона чудово захищає солодощі від доступу повітря та щільно облягає виріб.що важливо при упаковці складних форм.