Віскі відмінно поєднується з морепродуктами, сиром, копченим та смаженим м'ясом, десертами. Легші віскі краще підходять для копченого лосося та суші. У той час як, середньотіла віскі поєднується з копченою рибою, наприклад, скумбріей.
Що краще змішати із віскі?
Чим ще можна розбавити віскі? Класичне поєднання віскі та вода чи лід. Напій стає тоншим, ароматнішим і м'якшим, втрачає міцність і різкість. Визначати кількість води можна на власний розсуд – від кількох крапель до половини об'єму спиртного.
Що можна подати до віскі?
П'ять найкращих закусок до віскі
- Шоколад "Середня" плитка молочного шоколаду не підійде. …
- Яблука і груші Фрукти теж цілком підходяща закуска під віскі. …
- Копчена риба …
- М'ясо на грилі …
- Сир …
- Пряна горіхова суміш.
- Крекери з копченим лососем.
- Груші з прошутто