Віскі відмінно поєднується з морепродуктами, сиром, копченим та смаженим м'ясом, десертами. Легші віскі краще підходять для копченого лосося та суші. У той час як, середньотіла віскі поєднується з копченою рибою, наприклад, скумбріей.

Що краще змішати із віскі?

Чим ще можна розбавити віскі? Класичне поєднання віскі та вода чи лід. Напій стає тоншим, ароматнішим і м'якшим, втрачає міцність і різкість. Визначати кількість води можна на власний розсуд – від кількох крапель до половини об'єму спиртного.

Що можна подати до віскі?

П'ять найкращих закусок до віскі

  • Шоколад "Середня" плитка молочного шоколаду не підійде. …
  • Яблука і груші Фрукти теж цілком підходяща закуска під віскі. …
  • Копчена риба …
  • М'ясо на грилі …
  • Сир …
  • Пряна горіхова суміш.
  • Крекери з копченим лососем.
  • Груші з прошутто