Курячу або яловичу печінку (500-1000 г) слід подрібнити в блендері, або через нього можна пропустити печінку і через м'ясорубку з дрібними гратами. Додати моркву, протерту через дрібну тертку разом із двома-трьома зубчиками часнику, пластівці вівсянки або ячної каші, дрібно порубану зелень петрушки.8 Jan 2014

Кішку можна годувати натуральними продуктами, але майте на увазі, що це не має бути їжа зі столу. Можна давати нежирні кисломолочні продукти (сир, кефір), м'ясні субпродукти (печінка, легеня, нирки, серце), м'ясо (яловичину, баранину, крольчатину), рибу (оселедець, сардини, скумбрію), овочі (кабачки, гарбуз, огірки).

М'ясо дрібно наріжте, подрібніть овочі в блендері. Змішайте усі інгредієнти. Вологий корм готовий!З м'ясом

  1. 1 ½ ст. м'яса (яловичини, курки, індички);
  2. ½ ст. овочів (кабачки, морква, гарбуз, паростки пшениці);
  3. ½ ст. відвареного коричневого рису або вівсянки;
  4. 1 ст. л. рослинного масла.

4 May 2022

Для приготування необхідний 1 кг м'яса, підійде яловичина, курка, індичка. Також потрібно взяти 0.5 кг овочів: броколі, капуста, кабачок, квасоля спаржева і 2-3 з ложки вівсяних пластівців. М'ясо та овочі відварюються, геркулес заливається окропом і залишається на 10-15 хвилин для набухання.