Що додають у їжу для смаку?
Тверді трави, такі як кмин, розмарин, шавлія і материнка, потрібно додавати на початку готування. Так вони віддадуть більше аромату, а їхня структура стане менш твердою. М'які трави, такі як базилік, петрушка, кінза та цибуля, краще додавати в останні хвилини, інакше вони втратять свій запах та яскравий колір.
Як зробити так, щоб не готувати кожен день?
4 елементарні лайфхаки для тих, хто втомився готувати
- Використовуйте залишки Часто недоїдену вечерю просто викидають або складають для очищення совісті в контейнер, який так і коштує тижнем до найближчої ревізії холодильника. …
- Проведіть на кухні інвентаризацію.
- Не забувайте про морозильник.
- Складайте меню на тиждень