Застосування кукурудзяного крохмалю За допомогою крохмалю можна зробити густішими супи та різні соуси, також його можна додавати в тісто для випічки та макаронних виробів. Особливо добре виходить з кукурудзяним крохмалем бісквітне тісто, бісквіт буде повітряний і розсипчастий.21 сент. 2020р.

Як правильно використовувати кукурудзяний крохмаль?

Перед додаванням крохмалю в гарячу рідину, розбовтайте необхідну кількість крохмалю в невеликій кількості холодної рідини. Не забувайте, що крохмаль робить страву більш «несмачною», тому трохи збільште кількість цукру та лимонної кислоти у страві.

Як правильно розводити кукурудзяний крохмаль?

При приготуванні страв з крохмалемДля отримання 50 мл розчину середньої густоти 1 ч. ложку кукурудзяного крохмалю потрібно розвести у 1 ст. ложці холодної води, ретельно перемішати, далі змішати з|із| 50 мл гарячої води, молока або бульйону і додати|добавляти| в страву в кінці приготування.