Проростки пшениці багаті калієм, необхідним нормальної роботи серця, літієм, хромом до роботи нервової системи. Зародки багаті на клітковину, яка стимулює роботу кишечника, видалення шлаків з організму, сприяє схуднення, притуплюючи почуття голоду.19 сент. 2017 р.

Які хвороби лікує пророщена пшениця?

Лікарі та дієтологи в один голос заявляють, що вживати зерна пророщеної пшениці можна в профілактичних та лікувальних цілях за таких недуг як: порушений обмін речовин, ослаблений імунітет, при ламких нігтях і слабкому волоссі, при порушеннях зору, при запорах, діареї та здутті живота.

Навіщо їдять пророслу пшеницю?

Пророщена пшениця є одним з кращих джерел вітамінів групи В, аскорбінової кислоти та залізатому її часто рекомендують вживати при анемії, під час вагітності або грудному вигодовуванні. Суперфуд підвищує рівень гемоглобіну та покращує склад крові.