Як приготувати картоплю фрі вдома?

Як приготувати заморожену картоплю фрі

  1. Щедро налийте в посуд масло та розігрійте. Занурте картоплю і смажте до рум'яної скоринки.
  2. Скибочки виймайте шумівкою. Викладіть спочатку на одноразові серветки, а потім на чисту тарілку. Перець, сіль, приправи, зелень, соус – додаєте все до смаку.

Як зробити картоплю фрі знову хрусткою?

Змастіть дно сковороди тонким шаром олії та нагрійте на середньому або сильному вогні. Викладіть картоплю фрі на сковороду одним шаром. Залиште його на 1-2 хвилини (залежно від товщини/бажаної хрусткої скоринки), потім переверніть, перемішайте і смажте ще 1-2 хвилини, поки він не стане гарячим, золотистим і хрустким.