У шкірці ківі міститься багато антиоксидантів. У шкірці їх значно більше, ніж у м'якоті. Оскільки шкірка ківі багата як водорозчинними, так і жиророзчинними антиоксидантами, вона забезпечує потужний антиоксидантний захист для всього організму.1 лют. 2023 р.

Чи можна їсти шкіру ківі?

Шкірка ківі містить вітамін С і цілком їстівна. Це один із найефективніших продуктів для тих, хто страждає від запорів, а ще в ньому є корисний для серця калій — майже як у середньому банані, але з умовою, що поїдати ківі ви разом зі шкіркою, а не залишатимете одну зелень.

Скільки вітамінів у шкірці ківі?

Харчова цінність та хімічний склад "Ківі зі шкіркою".

НутрієнтКількість% від норми 100 ккал
Вітамін В6, піридоксин0.063 мг5.2%
Вітамін В9, фолати25 мкг10.3%
Вітамін C, аскорбінова92.7 мг168.9%
Вітамін Е, альфа токоферол, ТЕ1.46 мг15.9%