Як правильно Ферментувати капусту?

Інструкції

  1. Щоб отримати максимум переваг від хороших, корисних бактерій, переконайтеся, що Ваше кухонне місце є чистим. …
  2. У капусти прибрати зовнішнє листя, розрізати на 4 частини і вирізати качан. …
  3. Посипати сіллю, втирати сіль|соль| капусту, масажуючи і стискаючи руками протягом 5-7 хвилин (найтрудніша частина).

Скільки солі та цукру на 1 кг капусти при квашенні?

Якщо ви вирішили квасити капусту з морквою, то її потрібно брати в кількості 3% від ваги капусти, тобто 300 г моркви на 10 кг капусти. А от солі на 10 кг капусти потрібно 200 грам, або 8 столових ложок без гірки.