Коли солити крупи У більшості випадків спецію кладуть у воду на початку варіння, а потім додають крупи. Їхні зерна тверді — потрібен час, щоб розм'якшитися, увібрати мінерал і повністю розкрити смак. Ця рекомендація стосується і методу, коли відварена крупа відкидається на друшляк і промивається.

Коли потрібно додавати сіль у кашу?

«Крупи при варінні треба солити відразу. Вони розварюються повільно, і треба дати можливість солоній воді вбратися в них рівномірно. Якщо посолити воду в середині готування або в останній момент, вода виявиться солоною, а крупа — ні.

Скільки солі та цукру додавати в кашу?

Якщо варите солодку страву, всипте щіпку солі та 1 столову ложку цукру на 1 склянку пластівців. Для солоної каші знадобиться лише 1 чайна ложка солі.