Качка жирніша, гуска суші і те й те смачно, при правильному приготуванні. Це,якщо ви берете свійську птицю. Звичайно ж смачніше гусак. Там і м'яса більші і смачніші.26 груд. 2018р.

Що краще приготувати гусака чи качку в духовці?

Виходячи з цих двох міркувань, робимо нехитрий висновок. м'ясо качки м'якше, але жирніше (чому, читайте далі). А м'ясо гусака слід маринувати до приготування, але воно менш жирне. Чим відрізняється домашня тушка качки від тушки гуски. Видно не озброєним поглядом – тушки гусака та качки відмінні розмірами.

Яке м'ясо смачніше качки чи гусака?

Плотоядні качки менш жирні, а тому смачніше, м'якше, ніжніше та швидше готуються. Гуси вважаються менш смачними та жорсткішими на смак через великі жирові відкладення.