Позбутися запаху яловичих, або свинячих бруньок допоможе замочування у воді від 4 до 12 годин у воді з додаванням оцту, або соди. Нирки краще розрізати, або надрізати, воду необхідно міняти щогодини. Можна також вимочувати нирки в теплому молоці, але його також треба міняти щогодини.
Як швидко прибрати запах із нирок?
0:58Рекомендований кліп · 43 сек.Нірки як швидко прибрати запах і зробити підливу – YouTubeПочаток кліпа, що рекомендуєтьсяКінець кліпа, що рекомендується
У чому замочити нирки, щоб не було запаху?
Перед приготуванням нирок насамперед потрібно позбавитися їх характерного запаху. Для цього нирки (видалив з них жир, білі плівки та судини) вимочують у воді з оцтом, бланшують або маринують у молоці, деякі посипають содою.