Чому м'ясо у бефстроганів жорстке?

Якщо класти на сковороду більше м'яса, ніж зазначено, воно не зможе схопитися скоринкою, почне виділяти сік і після обсмажування вийде занадто жорстким.. Солити на цьому етапі категорично заборонено, оскільки сіль спровокує виділення соку. У середньому на обсмажування однієї порції піде приблизно 2-3 хвилини.

Як правильно нарізати м'ясо для бефстроганів?

Вирізку не потрібно відбивати, а інші види м'яса можна злегка відбити, після чого слід нарізати його шматками шириною 2-3 см поперек волокон. На цій стадії приготування думки кухарів розходяться. Одні вважають, що м'ясо потрібно різати крупно, оскільки чим більше шматки, тим м'ясо виходить соковитіше.