Як приготувати соус для пасти?
Готувати соус потрібно так:
- Розігрійте в сотейнику оливкову олію.
- Обсмажте в ньому дрібно рубану цибулю.
- Додайте туди порізані гриби і, ретельно перемішуючи, обсмажте їх, доки випарується вся волога.
- Влийте вершки.
- Посоліть, поперчіть, перемішайте.
- Протушкуйте соус на слабкому вогні хвилин 7-8.
Який соус краще купити до макаронів?
пенне, ригатоні, конкільє (паста у вигляді трубочок) – краще за інших утримує густі соуси типу маринару або песто; стелліні (паста у вигляді зірочок) підходить для заправки супів та бульйонів; вермішель поєднується із вершковими соусами типу бешамель та овочевими підливами.