Як приготувати соус для пасти?

Готувати соус потрібно так:

  1. Розігрійте в сотейнику оливкову олію.
  2. Обсмажте в ньому дрібно рубану цибулю.
  3. Додайте туди порізані гриби і, ретельно перемішуючи, обсмажте їх, доки випарується вся волога.
  4. Влийте вершки.
  5. Посоліть, поперчіть, перемішайте.
  6. Протушкуйте соус на слабкому вогні хвилин 7-8.

Який соус краще купити до макаронів?

пенне, ригатоні, конкільє (паста у вигляді трубочок) – краще за інших утримує густі соуси типу маринару або песто; стелліні (паста у вигляді зірочок) підходить для заправки супів та бульйонів; вермішель поєднується із вершковими соусами типу бешамель та овочевими підливами.