Їх використовують при приготуванні м'яса, птиці та риби, овочевих страв, салатів, паштетів, закусок, каш, десертів та випічки. Відмінно поєднуються із зеленими салатами та листовими овочами. Чудово підходять до птиці – курки та індички.
Коли краще їсти фундук?
Фахівці рекомендують їсти горіхи під час сніданкущоб надовго наситити організм енергією. Підійдуть горіхи і для перекушування. Їсти такий продув можна щодня в мінімальних кількостях. У цьому випадку це справді добре позначиться на стані здоров'я та зовнішності.
Чи можна їсти фундук увечері?
Горіхи – фундук, кешью, арахіс. Вони містять велику кількість вітамінів групи В, що допомагає нормалізувати роботу нервової системи, тому горіхи. можна їсти перед сном.